uFeel.me
Бъди до мен Любов
Автор: MegaDance,  30 октомври 2010 г. в 08:14 ч.
прочити: 313

Прекрасно е да знам,
че си до мен, Любов.
Прегърнала ме
в живота тежък и суров.

Така красива си
в мъглата на деня.
Цветно сияние...
зорница през нощта.

Утрините свежи
изпълваш с топлина.
Прогонила от моя малък свят
всяка болка и тъга.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me