uFeel.me
Бадемови очи
Автор: bofara,  19 април 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 487
Бягам! Бягам! Но влече ме
и се връщам неусетно.
"Пак при нея, пак при нея!”
(Тази мисъл е суетна)

Никой няма да узнае
няма никому да кажа
как сърцето ми блуждае
как се свличам по паважа.
Слаб съм! Няма
воля в моята постъпка.
Да, така е! Да, така е!
Любовта ми тя потъпка.

Подигравка. Смешка - плачка.
О, нима? От cota nula
да започнем?
Аз не съм играчка!

(Повярвай, не исках!)
Напразно е вече. Очите красиви
затварят се вече.
Последна прегръдка. Целувка. Милувка. О, миличко ! Сбогом ! Навеки !

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me