uFeel.me
БЯЛА ПРОЛЕТ
Автор: avliga,  20 ноември 2009 г. в 16:12 ч.
прочити: 353
Аз помня този миг чудесен!
При мене спря. Засмя се ти!
Навън бе пролет! - цвят унесен
на люляк и мирис на треви.

Аз помня думите вълшебни
и твоите питащи очи!
Красива пролет ! - докосната есен
в нежност душата мълчи...

Аз помня този миг чудесен!
Бели нарциси, теменужени сълзи.
Навън бе пролет! - и догаря звънка песен.
Огънят на моя стих лети...

12.О4.2009Г.
Вили Карагьозова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me