uFeel.me
БЯГАЙ ДАЛЕЧЕ
Автор: Nina Kala,  1 август 2009 г. в 11:30 ч.
прочити: 561
Бягай далече, преди зората моя
в твоя храм небесен ярко да изгрее
и с лъчи от страст и огнен плам
синевата твоя властно да превземе.

Бягай далече, преди да потръпнеш
под ръцете жадни на копнежния ми дъжд -
внезапен, сластен - не ще се отдръпнеш
и пленен ще се влюбиш в мен - отведнъж.

Бягай далече, преди контрол да изгубиш -
застигне ли те поривът на мойте стъпки,
преди поглед задъхан пред мен да потулиш,
прикрил пожара лумнал - от желания дръзки.

Бягай далече, преди да обсебя
съня безсънен в будните ти нощи
и всяка мисъл да владея в твоя ден -
бягай, бягай далече! Бягай... към мен!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me