uFeel.me
БУРГАСКА ЛЮБОВ (2)
Автор: Slava56,  3 септември 2008 г. в 16:58 ч.
прочити: 439


                      На М.

След толкова много години
(кажи-речи остаряла)
с изненада откривам -
почти не съм помъдряла.

Готова съм с теб отново
в шадравана да скоча,
в снега да се отъркалям,
звездите да гледам нощем.

Искам да се повтори
оная луда бригада,
когато набрах смелост
да ти кажа, че по теб страдам.

В крайморската тиха алея
нашата пейка ни чака.
Тя помни как дълго мълчахме,
до болка прегърнати в мрака.

Бургаските улици шумни
пазят нашите стъпки...
За кратко бяхме безумни,
а още от спомена тръпна!


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me