uFeel.me
БУКЕТ
Автор: idan,  21 юли 2009 г. в 22:27 ч.
прочити: 222

Канонада от подаръци,
въздуха пълни.
Пространство на духа,
някой те обича.

Музика...
целуващи каскади.
Букет,
въздишащи наслади.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me