uFeel.me
БРУТАЛНО
Автор: fenix,  28 ноември 2012 г. в 16:32 ч.
прочити: 389
Аз пак те чакам, притаила дъх.
Не казвай, че е време за раздяла.
Сълзата гасне, въздухът е сух,
а в мен живее болка - наедряла.

Така горчат тез устни от пелин,
целувките с отровата - последни.
Убиваш ме със всяка. Яко дим
се изпариха чудните моменти.

Сълзите не бърши! Поне една
ми остави - тя нека е утеха...
За утрото в което пак сама,
деня ще срещам сеейки лалета.

С надежда ще поливам и бера
но мирисът ще бъде друг, навярно.
Какво да кажа... явно е съдба,
която парчетосва ни брутално!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me