uFeel.me
БРОЕНЕ
Автор: Nina Kala,  23 юни 2009 г. в 09:59 ч.
прочити: 540
До вчера си броях годините
и любовите (онези мнимите!),
и всички недописани писма,
и римите, разбъркани в стиха.
Броях си и минутите без теб,
и думите, прииждащи без ред.
Броях и неизплаканите си сълзи,
и клетвите, и непростените вини.
Отсега - миговете само ще броя,
в които спира ми сърцето... и дъха!

     

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me