uFeel.me
БРЕЗА И ЕЗЕРО
Автор: Lidis,  23 август 2012 г. в 01:54 ч.
прочити: 330
Аз съм влюбена в теб
всеки сезон.
Ти си моето езеро
моя свят, моя дом...
Аз съм твоя бреза.
Над теб  надвесена
раста на брега -
не за миг, не за час, 
а  всеки  сезон...

Напролет се оглеждам у теб
дъхаво-замечтана,
с аромата на  младост

и на любяща жена,
в силна омая 
от желание разлюляна,
с ръце те докосвам
и милвам с листа.


Лятото за тебе съм
слънчева  и засмяна.
Кичиш ме с птици,
пееш ми песни в нощта...
Аз съм твоята бяла бреза
единствено  в теб влюбена
и от обич заляна се любя с теб на брега...

А есента... Е-е-ех... есента,
когато са дрехите ми за смяна,
до тебе се гола притискам -
в прегръдките ти ласки шептя
и се нежня и още искам,
да съм от теб завладяна. 
Аз съм твоя бреза...

Зимата намятам на голо,
шал- топъл сняг навместо листа
и пак се гуша у теб на брега,
мъничко топлина да ти подаря.
Аз съм влюбена в теб всеки сезон,
Ти си моето езеро,
моят дом на брега.
Там далече в степта 
аз съм бялата ти бреза...

21. 08. 2012

На моя мъж

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me