uFeel.me
БОСОНОГИТЕ УТРА НА ОБИЧТА
Автор: Ивайло Яков,  12 юни 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 470
Изпепелявам сам от другата страна,
наивната ни вяра тъй далеч остана,
двама с нея следвахме една мечта
в босоногите утра на Обичта ни...

Чезна бавно в усойна пясъчна мъгла,
прегърнал с раните си гаснещия свод,
открил орисницата моя- палеща вина-
без Теб да вземам глътките живот!

Но сам прекрачвам и невидимия праг-
отвъд реалност при усмивките ти сбрани
в спомени една мечта да следвам пак,
в босоногите утра на Обичта ни...

08.05.07.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me