uFeel.me
БОЛКА
Автор: idan,  6 април 2011 г. в 19:45 ч.
прочити: 298

Болката! Болка ефемерна тя е
Вярвам - вярвай,
наистина така е!
Осезателно! Болка усетих
кат научих,
че измъчва тя
любимата за мен жена!
Ласки! С ласки чудодейни,
аз ще я покрия,
болката с устни ще изпия!
Когато нощта, що сън сладък
й дарява,
със кораб звезден далеч отплава,
спомен, далечен ще е
болката ужасна
усмивка, върху устните й
ще грее прекрасна.
Аз цвете ще й поднеса
с целувка ще го украся.
Звън нежен ще изпълни
чашката му нежна
на сърцето ми от пулса!



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me