uFeel.me
БЛЯН
Автор: mitivan,  26 юни 2012 г. в 00:45 ч.
прочити: 378
На М.

Идваш си за малко, после заминаваш,
съдбата в тоз живот ни двамата събра,
в срещите ни кратки дар един даряваш,
твоята усмивка - лъчезарна и добра.

Румено лицето, косите кестеняви,
оглеждам се отблизо в твоите очи,
знай сърцето мое вечно ще те слави,
вестителко мила на юлските слънчеви лъчи.

От мене си по-млада и сила в теб напира,
проекти разработваш, обичаш своя град,
приветствам твоя дух, със времето пулсира
и аз така работех, додето бях по-млад.

Идваш си за малко, после заминаваш,
съдбата в тоз живот ни двамата събра,
в срещите ни кратки дар един даряваш,
твоята усмивка - лъчезарна и добра.

5 ноември, 2009 г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me