uFeel.me
БЛУС
Автор: tinarosivoice,  10 март 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 348
Свенливо залезът
закри лице
в сатена виолетов
на нощта!
Звезди усмихнати
изгряха
и му се присмяха!
Затанцуваха
примигващия блус
на сопран-саксофон!
В простора
се понесе лиричен звук
на влюбени крила!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me