uFeel.me
БЛИЗОСТ
Автор: vivi_pd,  29 септември 2008 г. в 16:01 ч.
прочити: 640
Гледам те... А ти в очите ми потъваш...
И там се спираш... Да ме стоплиш...
Завинаги те искам... Не, не тръгвай...
Любовта в сърцето щом ми носиш.

Гледам те... И с мисли те докосвам...
Толкова отдавна, знаеш ли, те чакам...
В топлия ти поглед себе си намирам
и тъгата свършва... И изчезва мрака...

Гледам те... И ти към мене гледаш...
Усещам твойта близост, нежността...
Копнея те... И в мене се събуждат
най-хубавите чувства на света...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me