uFeel.me
БЛАГОДАРЯ
Автор: bobig,  9 август 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 457
ЗАЩОТО В МОЯ СВЯТ ТЕ ИМА,
ЗАЩОТО ВСИЧКО МИ ПРОСТИ,
ЗАЩОТО КАЗВАШ МИ "ЛЮБИМА",
ДОРИ КОГАТО ТЕ БОЛИ,
ЗАЩОТО ВСИЧКО С МЕН СПОДЕЛЯШ
И ПАК МЕ КАРАШ ДА ГОРЯ
В НАШАТА ТАЙНА ПОСТЕЛЯ -
ОБИЧАМ ТЕ И БЛАГОДАРЯ!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me