uFeel.me
БЕЗВЪЗВРАТНО
Автор: idan,  18 август 2009 г. в 21:56 ч.
прочити: 211

УМОРИХ СЕ...
УМОРИХ СЕ,
ОБИЧ ДА ТЪРСЯ.

УМОРИХ СЕ...
УМОРИХ СЕ,
ЧЕ Я ИМА ДА МИСЛЯ.

УМОРИХ СЕ...
УМОРИХ СЕ,
НА ОБИЧ ДА ИГРАЯ.

ВЯРВАХ...
И ТЯ ДОЙДЕ!
СЪС СВЕТЛИНАТА...

БЕЗВЪЗВРАТНО!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me