uFeel.me
БЕЗСЪННО
Автор: tinarosivoice,  14 ноември 2012 г. в 15:25 ч.
прочити: 202
Забързани мисли в посока една
намират мечтаната свобода,
докоснали тебе между синева,
обливат те нежно със жива вода...
Блажено окъпана още желана,
заслушана в шепота на две очи...
така да остана от дъх прикована...
Миг-Благоговение, моля те, спри!..
Бъди ми завинаги! Нека не спим!
Сред буря покоят вълшебно струи...
Сребристо-уханна от обич блести
ръката, с която прегръщаш ме ти!..  

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me