uFeel.me
БЕЗПЛЪТНО ПРИСЪСТВИЕ
Автор: Danny.di,  16 февруари 2013 г. в 17:17 ч.
прочити: 405

На времето в безкрая пак се лутам
и блъскам се в стени от самота,
че теб те няма, а си всъщност тука –
дълбоко в мен и моята душа.

Присъстваш ти безплътен в мойте мисли,
рисувам те от чувства и мечти,
извайвам от въздишки обелиски
със твоя образ, твоите черти.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me