uFeel.me
БЕЗ ВЪПРОСИ!
Автор: fenix,  2 юли 2012 г. в 18:06 ч.
прочити: 303
За малка капка искрена любов...
вселената превърнах във прашинка.
Направих мост през времето и нов,
денят ми... полетя като калинка.

Красив и нежен, лек като перце,
занизаха са дни лазурно-сини...
Приспивах те във своето сърце,
със песни все любовни и красиви.

Люлеех те във свойта нежна гръд,
тъй както майка рожбата си мила.
За мен ти беше смисъла... светът,
през който любовта се бе родила!

За мене беше... хиляди слънца...
изгрели изведнъж във мойта зима.
Една прекрасна, истинска душа,
в прегръдките си обичта ми свила.

Една усмивка, прав и ведър път,
през щастието приказно ме носи.
За теб мечтаех, реверанс светът,
направи ми без никакви въпроси!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me