uFeel.me
БЕЗ ТЕБ
Автор: HAJK,  2 декември 2008 г. в 20:37 ч.
прочити: 537
Не зная как ще живея без теб,
без смеха ти как ще се смея.
Без снагата ти как ще бъда естет,
без тъгата ти как ще копнея.

Не зная как ще сънувам без теб,
без сърцето ти моето как ще прескача.
Без мечтите ти как ще бъда поет
и без твоите сълзи как ще заплача.

Не зная как без теб ще живея,
без гласа ти,без твойте ръце.
Как без дъха ти отново ще пея,
непогален от бриза чрез твойто лице.

Аз не зная как без теб този свят още ме трае...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me