uFeel.me
БЕЗ ТЕБ...
Автор: eva1igrata,  2 юни 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 522

Сбогом трябваше днес да ти кажа,

непосилно бе за мен това,

как от теб, от нас да се откажа

и да остана във света сама...

-

И както в онази песничка се пее

задръж ме само, само тази нощ,

от утре сърцето ми без тебе ще жалее,

прободено от острия, съдбовен нож.

-

"Времето лекува" - казват хората,

говорят ми, че ще забравя как боли,

аз не вярвам, че тъгата и умората

от изплакани сълзи ще отшуми.

-

Завинаги в сърцето ми оставаш,

не ще забравя твоите очи,

на друга любовта си ще раздаваш,

а моята любов завинаги ще замълчи.

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me