uFeel.me
БЕЗ ТЕБ
Автор: kremi1983,  5 май 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 4994

ДУШАТА МИ Е ПРАЗЕН ГРОБ,

ОЧАКВАЩ БЛЕДИЯТ МЪРТВЕЦ,

ПРЕМРЪЗНАЛ И ОТЧАЯН РОБ,

ДОГОНЕН ОТ ЖЕСТОК ЛОВЕЦ.

БЕЗКРАЕН МРАК И ТЪМНИНА,

ТОВА СЕГА Е МОЯТ СВЯТ,

БЕЗ ТЕБ НЕ ВИЖДАМ СВЕТЛИНА,

ЗАХВЪРЛИ МЕ В САМИЯ АД.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me