uFeel.me
БЕЗ СВЕТЛИНАТА
Автор: hadjito,  1 юли 2011 г. в 15:16 ч.
прочити: 116
БЕЗ
СВЕТЛИНАТА



Ти бе светлина –
превърна се в мрак.
И мене превърна.
Светът е толкова тъжен
без светлината.
И студен,
без слънцето,
и пустинен,
и глух,
и далечен,
Безчувствен,
дори отблъскващ.
Без светлината
кой ще види сега
цъфтящият мак на сърцето ми?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me