uFeel.me
БЕЗ ИМЕ
Автор: korina73,  3 юли 2008 г. в 14:12 ч.
прочити: 408
ЦЯЛ ЖИВОТ СЪМ ПЪТНИЧКА НЕСРЕТНА,
И БЕЗ ПОПЪТЕН ВЯТЪР,
БЪРКАХ УЛИЦИ НАВРЕД
/НЕ ПОЗНАВАХ СЕВЕР - ЮГ/
ПОНЯКОГА СЪБУЖДАХ СЕ НА ЗАПАД
ПРЕМИНАХ ГРАНИЦИ ЗА ТЕБ.
НА ИЗТОК ВИЖДАХ СЛЪНЦЕ ДА ИЗГРЯВА.
.............................................................
ОБЪРКАНА ЛУНАТА ДА ЗАЛЯЗВА
А АЗ - НА КРЪСТОПЪТ
САМА ДА СТРАДАМ -
ЧЕ ЗА МЕНЕ НЯМА ПЪТ!
ЧЕ ИМА МНОГО ПЪТИЩА В СТРАНАТА
В СЪСЕДНИТЕ СТРАНИ ДОРИ-
НО ТЕЗИ ПЪТИЩА СА ГРЕШНИ
ЗАЩОТО ВСЕ ДО ТЕБ МЕ ВОДЯТ ПРИЗОРИ...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me