uFeel.me
БЪДИ ДО МЕН
Автор: fenix,  4 април 2013 г. в 22:04 ч.
прочити: 531

Бъди до мен, каквото и да става,
бъди във моето небе звезда...
Онази силната, красивата, желана,
бъди ми пътеводна светлина.

Бъди ми сянка в жаркото ми лято,
пречистващата чакана сълза.
Бъди лъча от слънцето когато,
нуждая се от твойта топлина.

Бъди кокиче в мразовита зима,
надеждата със хиляди мечти.
И щастието скрито, че те има,
във нощите ми изгревът бъди.

Бъди ми чувство нежно и красиво.
Любов бъди ми. Искам те сега.
При мен ела, макар и боязливо,
Бъди със мен. Ти моя си съдба!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me