uFeel.me
Аз зная… тежи ти
Автор: Orchid,  21 март 2013 г. в 19:45 ч.
прочити: 713

Аз зная… тежи ти любими,

че за друг е била първата страст,

стъпките плахи в морето от обич,

първа  усмивка, трепет  и власт.

 

Тежи ти любими, че моите устни,

за друг са били  спасение, бряг,

че малки части от сърцето ми още,

пазят във спомен първия грях.

 

Ти трябва да вярваш любими,

създаваха те тази съдба,

всяка любов ме научи да чувствам,

израснах  аз достойна жена.

 

Сега е ценна твоята нежност,

всяка минута създаваме сладост,

за теб съм вече изваяна честност,

обич, готова за нашата Вечност…


Orchid 21.03.2013г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me