uFeel.me
Аз тук, ти там
Автор: Petrova_AHETA,  27 март 2012 г. в 18:47 ч.
прочити: 539
Аз тук, ти там - два свята различни.
Слънце и луна ни разделят.
Аз тук, ти там - не сме си безразлични.
Чувства силни сърцата владеят.

Аз тук, ти там - натури авантюристични.
Паяжина от мечти и мисли еротични.
Аз тук, ти там - две зони сеизмични.
Земетресение и трусове вторични.

Ти там спри, за да те настигна!
Ще те открадна за моя свят и ще останеш!
Аз тук дом за теб и любовта ще вдигна!
С мен под моите луна и слънце ще застанеш!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me