uFeel.me
Аз те обичам....................
Автор: Mari_racheva,  3 януари 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 1013
Аз те обичам по начин,
който не съм обичала до сега.
Аз изпитах с теб тръпката,
която не бях изпитвала до сега,
а именно с теб съм много щастлива.
Като се замисля аз никога
не съм срещала истинската любов.
Чак сега разбрах какво значи.
Разбрах, че има само една
единствена истинска любов
и аз я познах с теб.
Разбрах, че преди това
не съм обичала истински,
или не по този начин.
Аз искам и ти да ме обичаш,
така както и аз теб.
Но не знам дали е точно така.
Оставям на теб ти да ми
покажеш любовта си.
Няма смисъл от повече обяснения,
аз знам, че всичко между нас е наред.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me