uFeel.me
Аз те моля
Автор: karincheto,  14 януари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 668
Аз те моля да забравиш всеки спомен свързан с мен и еднички да останат хубавите дни с мен.Ще си отида,няма да ти преча,ненужни думи няма да мълвя.За теб ще бъда чужда и далечна.Нима аз нямам сили за това.И аз съм от жена родена с право да обичам от душа,да вървам и да бъда откровена в живота,дружбата и любовта.Аз ще те срещна с твоето момиче и без омраза ще те поздравя.Какво от туй,че те обичам,нима аз нямам право на това.Ти тъй реши и си отиваш от този ден аз най-много се боях,но в себе си аз най-много се гордеех,че слабостта си преодолях.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me