uFeel.me
Аз търся
Автор: Tanita,  15 февруари 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 402
Аз търся, но пак не намирам
аз чакам , но той не дойде
и спомени пак преоткривам
в нежното мое сърце.

И пак съм самотна и плаха
в топлата пролетна нощ,
не трябва , не искам да плача,
но болка прерязва ме с нож.

Животът е театър, но с тъжен
понякога скучен финал,
на който стига да можем
сами бихме сложили край.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me