uFeel.me
Аз търсих те
Автор: Diogen,  14 февруари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 589
Аз търсех те в шепота на есенни листа
огледах и лунната роса в шепите ми отразена
загадачно ефирна в свойта красота-
но и там луната самотно се белее.

Обиколих и степи, друмища различни
В шемета на себичния ни свят,
дали да тъся те в ромонна на таз сълза
родена в тихи стъпки на отминала жена.

Уви между два свята родена си-
в кехлебарени мечти, и поетичното начало
дали някога дошите ни в любов ще се огреят
загърбвайки световете ни различни
аз чакам те дете родено от любов ,шепот на вълна
вплетена в облога на небето и земята

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me