uFeel.me
Аз съм в теб
Автор: Cveteto,  2 февруари 2009 г. в 19:54 ч.
прочити: 429

Когато жена те е огорчила

идваш да плачеш на моето рамо

и да търсиш от мене сила,

а аз мога да те обичам само.

 

И го правя без дума да кажа.

До тебе съм духом и тялом,

но щом си готов стягаш багажа.

Давам ти всичко от себе си даром.

 

За последен път днес те изпращам.

Без да се обръщаш сега си върви.

Нямам сърце пак да те чакам,

а душата ми в себе си търси.

 

Цветанка Тупанска

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me