uFeel.me
Аз съм твой...
Автор: Lilims,  9 юли 2011 г. в 20:08 ч.
прочити: 336

Очите ти са

синьото мое небе;

усмивката-

слънцето,

което ме топли...

Южен бриз 

се надбягва

с птиците

и ми носи

на твоите устни

шепота..

.

Аз съм твой,

само твой...

...твой!...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me