uFeel.me
...Аз съм тук, а ти там?
Автор: Mari_racheva,  16 април 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 563
Аз съм тук, а ти там?
Разстоянието е и малко и много.
Нямат значение километрите,
а това което е в сърцето ми.
Спомена за теб и твоя нежен глас,
създават невероятни усещания в мен.
Как бих желала сега да съм до теб.
В твоята нежна прегръдка,
вгледана в твоите красиви очи,
и слушам нежните слова които нашепваш.
Защо ли толкова много мечтая за теб?
Може би, защото е невъзможно.
А може би защото си толкова близо,
и недостижимо далеч от мен.
Сякаш това е възможно?
Има хиляди пречки между нас,
и едва ли някога ще бъдат преодолени.
Ти ме накара отново да мечтая.
Лошото е, че за невъзможното.
Бих дала всичко да те видя,
но това е невъзможно поне за сега.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me