uFeel.me
Аз съм тази
Автор: ralichka,  5 февруари 2009 г. в 17:59 ч.
прочити: 329

Аз съм тази, която казваше, че обичаш,
дори сега да го отричаш.
Аз съм тази, която ти вярваше,
тази, която ти вечно наказваше.
Аз съм тази, която те жадуваше,
тази, която от тебе се страхуваше.
Аз съм тази, която по земята от любов се влачеше,
тази, която непрестанно плачеше.
Аз съм тази, която нагоре се устремяваше,
тази, която всичко ти даваше.
Аз съм тази, която ръката ти хващаше,
тази, която винаги цената плащаше.
Аз съм тази, която всичко прощаваше,
тази, която да страда продължаваше.

 

 

 


                                                24.01.2009

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me