uFeel.me
Аз съм тази, която...
Автор: MegaDance,  3 ноември 2010 г. в 11:18 ч.
прочити: 366

Аз съм тази,
която нощем тихо пристъпва по пода.
Надвесила се над леглото
само те гледам... да те докосна не мога.

Онази съм,
която усещаш като полъх.
Тишината съм вечер
и спокойствието на нощта.

Аз съм тази,
която като сянка се носи след теб.
На ръцете ти съм топлината,
а в чашата ти се разтапям като лед...

Онази съм,
която в сънищата ти те посещава.
Носи ти любов
и щастие неземно ти дарява...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me