uFeel.me
Аз просто съм твоя
Автор: Zver4e,  19 януари 2011 г. в 00:39 ч.
прочити: 295
Ти си усмивката топла и нежна.
Ти си пулсът забързан и див.
Ти си лудата страст неизбежна.
Ти си поривът груб и красив.

Ти си топлият дъх във косата.
Ти си ласка на устни горещи.
Ти си стонът, викът и молбата
под буйния пламък на свещи.

Ти си време, препускащо волно.
Ти си огън, танц и желание.
Ти си докосване кратко, неволно.
Тих си копнеж и стенание.

Ти си смях в мига споделен.
Ти си страст, нарушила покоя.
Ти си огъня бурен във мен.
А аз ли?.. Аз просто съм твоя.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me