uFeel.me
Аз плача
Автор: zigitop,  14 май 2009 г. в 19:18 ч.
прочити: 214
Аз плача

отблъскваш ме
зная ли защо
не бива

разпокъсани криле
ме молят да зашия
кърваво сърце
с' сълзите
да покрия
болката

безумен съм
загубен
сред мечти разбити
и всяко късче ми крещи
да спра
да търся твоето сърце
че то загубено е вече
че времето си губя

но зная
то е тук
но зная ли
къде да търся

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me