uFeel.me
Аз плача
Автор: pepe_jeans`f,  8 септември 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 466
Аз плача пак за теб
и зная че не ме обичаш.
Горчива рана в мене се отваря
но ти недей да го отричаш.
Няма смисъл от лъжи поредни
нима не страдах затова.
Попречи ми сама да бъда
това бе твоята вина.
По-добре не идвай
надеждата сама ще отлети.
Накарай ме да те намразя
любовта не ще се възкреси.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me