uFeel.me
Аз не просто обичам
Автор: Orchid,  15 февруари 2013 г. в 19:36 ч.
прочити: 521

За тебе и твоите очи зелени,

бих пребродила всички вселени,

ще изплача всички сълзи солени,

поемаме пътя с любов озарени.

 

За тебе и твоите прегръдки нежни,

бих покорила  стръмни пътеки,

ще сваля и луна и облаци меки,

щастлив да бъдеш, мили, навеки…

 

За тебе единствено, ще падам и ставам,

с най-чистата обич аз те дарявам,

всички стихии  в мен управлявам,

аз не просто обичам, аз  ОБОЖАВАМ!!!


Orchid 15.02.2013г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me