uFeel.me
Аз може би пак те обикнах
Автор: bluedesi,  1 март 2013 г. в 17:55 ч.
прочити: 291
Аз може би пак те обикнах
за миг, за секунда дори.
Със новите дрехи не свикнах,
ти някак си все ми тежиш.
 
А си толкова крайно далечен,
само в мислите си те градя
и те сривам докрай... нечовечно...,
за да няма любов в тази плът
 
Но щом седна пред листа смълчано
на умрялото давам живот.
Мисълта ти – нестихваща рана -
ме превръща в остатъчен зов...

Нали тръгнах, нали те оставих?
Нали нямаше вече сърца?
Нали уж ги прободохме само
с нажежена до болка игла...
 
За обичане вече е късно,
построихме дебели стени,
зад които луната залязва,
а със нея... залязваш и ти.
 
Аз може би пак те обичам,
прости ми, но само за миг.
Сега продължавам да тичам
с живота... и ти побегни!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me