uFeel.me
Аз ли съм, кажи ми?
Автор: sisonykaloto,  21 януари 2013 г. в 08:42 ч.
прочити: 298
Аз ли съм момичето, което
силно ще обичаш до полуда?
Кажи ми, ти ли си момчето,
в което трябва да се влюбя?

Звезди не искам от небето,
не ми е нужна и луната.
За мене важно е сърцето,
то чувства истински нещата!

Когато видиш ми лицето,
усещаш ли подобно нещо?
Отпивайки си от кафето,
нали омайва те горещо?

Дали и аз ще имам чувства,
когато хвана ти ръката?
Останем ли, не ще те пусна,
дори да плаче и върбата!

Аз ли съм момичето, което
силно ще обича до полуда?
Кажи ми ти ли си момчето,
което в мене ще се влюби?


20.12.2012г. Силвия Даракчиева

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me