uFeel.me
Аз искам...............
Автор: Mari_racheva,  3 януари 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 716
Аз искам ти да си щастлив.
Аз искам да те целувам и прегръщам.
Аз искам вечно да сме заедно,
но това съдбата най-добре ще покаже.
Аз искам и аз да съм щастлива.
Аз искам ти да си до мен в този момент.
Аз искам вечно между нас да е
една прекрасна истина.
И най-много искам,
с теб да сме щастливи.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me