uFeel.me
Аз искам днес да те боли
Автор: galabica,  26 ноември 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 876

За тъпите ти извинения,
за твоето вечно "може би",
за моите парещи съмнения
аз искам днес да те боли.

За неполучените ласки,
за дългите самотни дни
и за несбъднатото щастие
аз искам днес да те боли.

За многото безсънни нощи
и за горчивите сълзи,
за неизказаното още
аз искам днес да те боли.

За тялото, което изгори
под леденото одеало,
аз искам днес да те боли
тъй както мен ме е боляло!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me