uFeel.me
Аз искам да зная...
Автор: dark_love,  25 септември 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 659
Аз искам да зная за твоята първа целувка,
за твоята първа любима в твоя прекрасен живот,
за момичето, първо докоснало твоите устни,
вляло първата нежна отрова във копнежа дълбок.

Разкажи ми за твоята чиста и ангелска обич,
за пожара от помрачаваща страст дори разкажи,
сподели с мен всички свои мисли потайни,
всички твои и светли, и странни мечти.

Но не казвай, че винаги мен ще обичаш,
не изричай ненужни неща.
и помни - любовта е болезнено кратка,
всеки пламък угасва в жарта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me