uFeel.me
Аз искам да ти кажа
Автор: Mari_racheva,  16 април 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 664
Аз искам да ти кажа,
че любовта е едно
безкрайно чувство.
То не може да съществува,
ако не го допуснеш ти.
То съществува винаги
в двама души, и си отива
по вина на единият от тях.
Аз искам да отворя, моето
сърце като прозорец за теб,
но все още не мога.
За това си виновен само ти.
Ако искаш сърцето ми,
ти трябва пръв да покажеш твоето.
Ако то е пълно със същите
блянове и чувства,
то моето веднага ще откликне.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me