uFeel.me
Аз искам да останеш все такъв
Автор: Valens,  3 юли 2013 г. в 11:45 ч.
прочити: 529

Аз искам да останеш все такъв -

свободен, нежно-дишащ, романтичен;

в пожара страстен в мъжката си кръв

да влюбваш всички срещнати момичета.

 

Аз искам да превземам всеки миг.

За тебе, Обич, ми е остър ножа,

че стихвам само с нежен полувик

сърцето си до твойто щом положа.

 

Аз искам да усещам в теб страстта

и силата, с която покоряваш.

Щастливка съм - за мене си стръвта,

без страх да мина огъня на Ада.

 

Аз искам да си сбъдната мечта,

но не напълно, за да не заспивам.

Не ще допуска в сива рутина

да се превърнат чувствата красиви.

 

Аз искам да останеш все такъв,

дори със други в нощите и дните.

Приемам, че си лъв. И то какъв!?

Не вярваш ли?! Огледай се в очите ни.

 

Валентина Йосифова

02.07.2013г.

 

 

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me