uFeel.me
Аз има теб...
Автор: kalinvalov,  2 октомври 2011 г. в 12:00 ч.
прочити: 166

Аз имам теб,

ти имаш мен.

Аз давам ти закрила,

ти даваш ми любов.

 

Аз искам да съм с теб,

ти  искаш да си с мен.

Пределно ясна е нашата любов!

 

 

Калин Вълов

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me