uFeel.me
Аз и ти.
Автор: kasandra666,  9 януари 2010 г. в 18:37 ч.
прочити: 328




Аз и ти  -  две биещи сърца.
Любов, копнеж, стихия.
Красив роман запомнящ се във вечността.
Благословена красота и девствена магия!!!

Аз и ти - две сплетени тела .
Ненаситно, страстно се извиват.
Въздухът нажежен от страст,
а устните им жадно се изпиват.

Аз и ти - гробище, тълпа и катафалка.
Дървен кръст, камбанен звън.
Красив ковчег във зейналата яма.
Цветя обкичващи мъртвец!!!

Аз - ридаеща, почернена, сломена.
Ти - красив дори и във смъртта.
Аз и ти- прегръдка смъртоносна ме обгръща
бавно идва края, щастлива съм умираща до теб.








    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me