uFeel.me
Аз и ти
Автор: MeriXmas,  2 януари 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 1057
Ти и аз, аз и ти -
две души, две съдби
се докосват и раждат любов.

И без болка вали,
и вали без тъга
щом със теб - аз и ти,
сме сами под дъжда.

Дай ми само ръка -
ще прескочим света
и ще тръгнем по нашия път.

Ти и аз, аз и ти,
моя малка мечта,
ще заровим последни трохи
от съмнение, страх, самота и печал
и ще бъдем едно същество.

Дай ми само ръка,
моя обич, и знай -
ще е истинско и красиво,
щом сме заедно с теб.

А дъждът да вали -
нека наш`те надежди полива.

2000г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me